Hakkında herşey Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

Taba rengine yakışan renkler arasında parafin slim fit gömlek üzerine taba rengi kadife bir kazağı kış taba rengi kombini olarak kullanabilirsiniz.

Kahverengi gibi hemen yemeden içmeden tüm renklerle kullanılmaktadır. Taba rengi tepe veya mont kullanacaksanız ayakkabınızın siyah veya taba rengi tonlarında olması yanık kombinler yürekin gereklidir.

FLO vandözsına özel 1250 TL ve üzeri işlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Parasız.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla güçlü jüpiter memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve emniyetli iş veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Modası katiyen geçmeyen dizayn bilgilerina sahip olan kadın topuklu çizmeler, gardırobunuzda olmazsa olmazlar arasında yerini vira etmek bâtınin bekliyor. Benzersiz layihamlara ehil topuklu çizmeler hakikat detaylarla tamamlandığında kendini çok uzaklardan de belli eden bir stil oluşturuyor. Nabzınızı hızlandıracak düşüncemlara iye olan kadın topuklu çizme modelleri, romantik elbiseler ya da jean’lerle tam kombinler yaratıyor.

Taba etek kombin denilince akla gelen deri etek kombinlerini bile mafevkda bahsettiğimiz detaylar ile kombin yapabilirsiniz. Taba uzun ve güdük deri etek ile en çok yakıştırılan renklerin yeşil, siyah, lacivert ve beyaz zehir bulunduğunu afişe etmek isteriz.

Taba rengi nasıldır, taba ne renklerden oluşur diyenlere sarı, kırmızı ve kahverenginin karıştırılması ile elde edilen bir renktir diyebiliriz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, alakalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Aradığınız kriterlere yönlü sonuç bulunamamıştır. Farklı üzeri veya konum aratarak gene taharri yapabilirsiniz.

Topuk tipi tutarlı topuk topuk yükseklik 6,5cm materyal p u bellik ymn kalıp tam kip kategori trendleri günlük bot,klasik bot, sivri burunlu bot ymn kadın topuklu bot rzk: Sivri kibir kesimi ve orta boy kare dizayn istila topuğu ile oldukça albenili bir görünüme ehil olan bu fermuarlı bot ile zahmetsiz bir şıklığa kavuşacaksınız.

FLO satıcısına özel 1250 TL ve üzeri alım satımlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Sudan ucuz.

Rahat kalıbı ve şık tasarım detayları yardımıyla topuklu botu gadlık olarak veya davetlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Dış materyali deri olduğu dâhilin, kirlendiğinde hafif nemli bir çaput kullanılarak nazikçe silinebilir ve kolaylıkla temizlenebilir.

İddialı ve rahat olmaları ile kadınların en vazgeçilmez ayakkabı tercihleri ortada mekân meydan topuklu çizmeler her yarıyıl trend olma özelliği taşıyor. Bunun nezdinde her yaştan kadına seslenme fail topuklu çizmeler, sunduğu model ve kamet seçenekleriyle en şık kombinlerin anahtar parçası haline geliyor. Dargın kış günlerinde hamam ve aynı zamanda stil sahibi deri günlük kadın ayakkabı adımlar çekmek isteyen kadınların tercihi olan topuklu çizmeleri, derinin Türkiye’de ve dünyada öncü markası olan Derimod ayrıcalığı ile satın alabilirsiniz.

Report this wiki page